Minibudo

Kampsport blandet med leg og lidt disciplin for de mindste 4-7 år. Trænger din lille kriger til at krudtet af efter en langskoledag så har Odense Jiu Jitsu Klub det helt rigtige tilbud.

Vi tilbyder ”Minibudo” hold hver mandag hvor erfarne instruktører skaber super sjov træning med fokus på leg, men også lidt kampsport og lidt disciplin og gensidig respekt.

Målet med træningen er at skabe en ramme hvor der er plads til sjov og bevægelse, men i tydelige sikre rammer for børnene som både forbedre deres motorik og fysik, men også lærer dem lidt om god adfærd og forbereder dem til den disciplin som de vil opleve hvis de efterfølgende ønsker at rykke op på til jiu jitsu juniorerne hvor det er nødvendigt at kunne udvise en basal mængde af gensidig respekt og forstå og håndtere mere komplicerede selvforsvarsteknikker.

Vi har kørt dette minibudo jiu jitsu hold i flere år og har både meget erfarne instruktører og de helt rigtige fysiske rammer til at kunne lave den bedste træning for de ”små krigere”.

Samtidig er vi en meget social klub så der er også mulighed for at deltage på juleafslutning og sommerfest for børn og juniorer.

Der bliver lagt vægt på følgende:

  • Først og fremmest skal det være sjovt og der skal være plads til alle.
  • En masse lege, hvor man kan “krudtet af” og lære en masse kropsligt på en sjov måde.
  • Kropsbevidsthed: Motorik, ”hvordan hænger arme og ben sammen”, højre og venstre, balance, faldteknik og tumlekamp
  • Et minimum af disciplin er nødvendigt hvis man vil lære kampsport engang: lære at sidde stille, stå på række, tie stille, tage imod besked, tage hensyn til hinanden, regler for opførsel i dojo’en. Alt dette indgår i træningen.

 

Træningen foregår hver mandag fra 17.30-18.30 hvor børnene møder og instruktørerne overtager styringen af børnene, hvilket giver forældrene mulighed for at lave andet. Mange af vores nuværende forældre har meldt sig ind i vores fitness afdeling, og træner mens deres børn også er i gang. Træningstøj til minibudo er helt normalt træningstøj, men over tid vil de små gerne havde deres egen jiu jitsu dragt som kan købes i foreningens butik til ganske overkommelige priser.

Er du interesseret tilbyder vi at I kan kigge forbi og at ”den lille kriger” kan prøve gratis et par gange inden man tilmelder sig. Det koster kun 130 kr./måned så det er ikke nogen dyr aktivitet!

Lyder det spændende så mød op for en gratis prøvetræning. (ps. vi holder ferie sammen med skolerne)